Gjeldende betingelser for private og bedriftskunder.

Salgs- og leveringsbetingelser for å kjøpe produkter på allbuy.dk

Du kan alltid finne gjeldende salgs- og leveringsbetingelser under "vilkår" på www.allbuy.dk.

Vilkår og betingelser og avsløringsforpliktelse

Når du fullfører en bestilling, vil du automatisk motta en ordrebekreftelse med informasjon om bestillingen din.

Priser

Alle priser er, ved levering i Danmark, gjeldende utsalgspriser inkl. Mva. Ved levering til adresser utenfor EU, blir merverdiavgift automatisk tilbakebetalt etter levering.

Hvis vi oppdager en feil i prisen på ett eller flere produkter du har bestilt, vil vi varsle deg så snart som mulig og gi deg muligheten til å bekrefte bestillingen din til riktig pris eller avbryte den.

Under ingen omstendigheter er vi forpliktet til å selge produktene til deg til feil lavere pris (og heller ikke etter å ha sendt leveringsbekreftelse) når denne prisfeilen er åpenbar og gjenkjennelig og med letthet kunne blitt oppdaget av deg som en feil pris. Prisene kan endres når som helst, men (bortsett fra som forklart ovenfor), vil noen prisendring ikke påvirke noen ordre hvis en ordrebekreftelse allerede er sendt.

Rabatter

Generelle rabatter

Vi gir rabatter til alle kunder i form av forskjellige kampanjer. Hvis det er rabatt på en vare, vil rabatten allerede bli trukket fra prisen som vises på nettstedet. På den måten er prisen du ser alltid "din pris". Dette følger gjeldende retningslinjer fra forbrukerombudsmannen.

Individuelle rabattkoder 
Når det gjelder individuelle rabattkoder, trekkes rabatten først ved utsjekking. Individuelle rabattkoder legges inn på slutten av kjøpsprosessen. Individuelle rabattkoder kan ikke kombineres med spesialtilbud og andre rabatter.

Mengde rabatter

Mengde rabatter kan fås ved å sende en henvendelse tilKontakt Mengde rabatter kan ikke kombineres med spesialtilbud og andre rabatter.

Gavekort

Hvis du har mottatt et gavekort fra Allbuy, kan du bruke dette som en betalingsmåte på www.allbuy.dk ved å legge inn koden til slutt i kjøpsprosessen under "rabattkode". Gavekortet trenger ikke å innløses av en gang, men kan deles inn i flere kjøp.

Hvis du har kjøpt et gavekort påwww.allbuy.dk Gjelder dette 1 året fra utstedelsesdatoen.

Fordeler for bedrifter og institusjoner

Bedrifter og institusjoner kan oppnå fordelaktige forhold etter avtale. Disse vilkårene kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Større bestilling på bestillingsartikler

Når du kjøper et produkt som er på forhåndsbestilling og prisen er over 2000 euro, samtykker du til å beholde varen når du bestiller. Dette betyr at du ikke kan returnere varen eller avvise levering når du bestiller og bekreftet av leverandøren.

Vennligst vurder kjøpet ditt nøye før du bestiller en vare på forhåndsbestilling over 2000 euro. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om denne policyen, kan du kontakte vårt kundeserviceteam før du legger inn bestillingen.

Ved å legge inn en ordre på et produkt på forhåndsbestilling over 2000 euro, samtykker du til disse vilkårene.

innbetaling

På allbuy.dk Følgende betalingsmetoder aksepteres:

  • Dankort/kredittkort
  • Mobilepay
  • Bankoverføring (kontakt kundeservice)
  • Kontanter ved henting (kontakt kundeservice)
  • Viabill
  • Apple Pay

Betalingen heves bare når varen sendes.

Kredittkort

Følgende kort aksepteres på Allbuy.dk: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron og Mastercard.

Hos Allbuy belastes det ikke noe gebyr når du bruker Dan- og kredittkort.

Bankoverføring Når betaling via bankoverføring, overføres det totale beløpet før forsendelse av varen. Når du betaler med bankoverføring, blir du ikke dekket av innsigelsesordningen.

PayPal

Hvis du betaler via PayPal, er du ikke beskyttet av innsigelsesordningen. Les mer om forholdene på PayPals nettsted.

Viabill

Betaling via viabill:

Når du kjøper med viabill, vil du først motta varene dine. Etter det må du betale det månedlige godtgjørelsen den 20. i hver måned.

Hvis du avbryter kjøpet, vil betalingsavtalen på ViaBill opphøre.

Viabill Finanser kjøper for opptil DKK 2000 beløp over DKK 2000. Finansiert i samarbeid med Sparxpress. Hvis du allerede har en viabill -konto, koster den 39kr. i gebyr hver måned. Les mer:https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

Faktura kunder

Bedrifter og institusjoner kan søke om å bli fakturakunder. Første ordre betales på forhånd.

Påminnelsesgebyr/renter

Hvis det ikke blir betalt tid for faktura/bankoppgave, belastes et påminnelsesgebyr DKK 100 per. Minner. Hvis det ikke skal betales etter den andre påminnelsen, vil kravet om inkasso overskrides og gebyrene belastes i samsvar med lovgivningen. I tilfelle en forsinket betaling er det også nødvendig med renter i samsvar med bestemmelsene i renteloven.

Reservasjon av beløp

Hvis du betaler med et internasjonalt debetkort, vil beløpet bli reservert umiddelbart.

Pengene er reservert på kortet ditt eller kontoen til:

1) Vi hever beløpet når vi sender varen, eller

2) Inntil pengene blir utgitt etter avtale med kortutstederen din.

Leveringskostnader

Forsendelse i Danmark

Når fraktordrer med leveringsadresse i Danmark, belastes et leveringsgebyr på minst DKK 29.95 for ordre etter DKK 500.00. Det er gratis levering på bestilling over DKK 500,00 for pakkeboksen. Hvis levering er valgt til en forretningsadresse eller med distribusjon, belastes et gebyr på DKK14.95.

Postnord: DKK 29.95 - 34.95
GLS: DKK 14.95 - 34.95

Fremfortrederen kan velges ved utsjekking. Vi forbeholder oss retten til å endre speditøren. Levering med speditør er alltid bare for fortauskanter.
Hvis utførelsen er mulig, kan dette kjøpes under betaling.

Bestilling sendt av speditør blir alltid hentet/sendt hver fredag, og kan deretter følges av "frakt nei" sendt med mail.
Dansk spedisjons ordre, vil bli sendt av speditør:
Per Damgaard APS
http://www.perdamgaard.dk/

Forsendelse til resten av verden

Når levering utenfor Danmark, blir det lagt til et leveringsgebyr på DKK 250,00-500,00 for alle bestillinger. (Når levering i Tyskland, gjelder de samme kostnadene som når levering i Danmark).

DHL: DKK 250,00 - 500,00

Fremfortrederen er valgt av allbuy.dk og kan variere.

Plukke opp

Det er mulig å hente og betale bestillingen din med Allbuy. Imidlertid må en betongdato og tid for henting avtales.

leveringstid

Lagervarer sendes vanligvis samme dag eller dagen etter bestilling.

Varer som ikke er på lager er vanligvis 3-7 virkedager å ankomme, men selvfølgelig avhenger av forsinkelser med produsenten.

Hvis leveringstiden er lengre enn dette, vil det bli oppgitt i forbindelse med kjøpet. Du vil motta en e-post når bestillingen din sendes fra oss.

Bestillingen din blir bare sendt når den er samlet. Dette betyr at vi venter på at alle de bestilte varene har ankommet vårt lager før vi sender ordren.

Levering i utlandet

Når levering i utlandet gjelder det samme forholdet som ovenfor. Imidlertid kan lengre leveringstid oppstå, avhengig av lokale leveringsforhold.

Merk! Ved levering utenfor EU kan de nasjonale tollene kreve toll og moms ved forsendelsen. Allbuy er ikke ansvarlig for om de nasjonale skikker vil belaste dette beløpet eller ikke. Noen ganger belastes tollvesenet beløpet fra transportøren, som deretter belaster det mottakeren.

Øko -pakning.

Allbuy.dk Vi tilbyr våre kunder muligheten til å kjøpe miljøvennlig emballasje som et ekstra alternativ for ordrene sine. Med miljøvennlig emballasje mener vi emballasjemateriell laget av resirkulerte materialer eller er biologisk nedbrytbare og som bidrar til å redusere miljøpåvirkningen av emballasjen vår. Den miljøvennlige emballasjen er bare tilgjengelig for bestillinger sendt i våre egne bokser.

For å kjøpe miljøvennlig emballasje som et ekstra alternativ, velger du bare alternativet under kassen på vår hjemmeside. Kostnaden for den miljøvennlige emballasjen er 1 euro / 7,5 kr, oG vil bli lagt til din ordertotal.

Vi tror at det er viktig å ta ansvar for vår innvirkning på miljøet og gjøre det vi kan for å redusere det. Ved å tilby miljøvennlig emballasje som et ekstra alternativ, håper vi å gi kundene våre muligheten til å ta et bærekraftig valg når vi handler med oss.

Levering til Grønland.

Hvis spedisjonen er nødvendig, for å kunne transportere ordren til en leveringsadresse på Grønland, kan forsendelsesgebyret være høyere enn antatt når du går inn i kjøp. Dette vil være en pris basert på et nåværende tilbud, fra blått vannskip eller RAL.

Retur og avbestilling rett

I følge lovgivningen har du 14 dager til tilbaketrekning når du handler på nettet. Allbuy tilbyr 365 dager med avbestilling. Avbestillingsfristen går ut 365 dager etter dagen du mottar varene dine.

Du må gi oss beskjed innen 365 dager etter mottakelse som du ønsker å kansellere kjøpet. Du kan gjøre dette ved å starte returprosessen på www.allbuy.dk/retur.

Hvis du kontakter oss via e -post, vil du motta en e -post som bekrefter mottakelsen av henvendelsen. Du kan ikke angre bare ved å nekte å motta varen uten samtidig å gi oss klar varsel om dette.

For å overholde avbestillingsfristen, må du returnere varene dine innen 14 dager etter datoen du varsler Allbuy om at du ønsker å kansellere kjøpet. Du må betale for pakken selv, og det er du som er ansvarlig hvis det oppstår en skade under transport.

Tilbakebetalingen gjøres uten unødig forsinkelse, innen 14 dager etter datoen vi mottok varene dine som ble returnert. Tilbakebetalingen gjøres til det samme debetkortet som du brukte når du betalte bestillingen.

Hvis du har kjøpt flere varer fra oss, har du muligheten til å returnere en eller flere varer selv om de ble kjøpt i en ordre. Vær oppmerksom på at du ikke vil få fraktkostnaden tilbake hvis du angrer på en del av kjøpet.

Vi kan holde tilbake betalingen til vi har mottatt varen med mindre du sender oss dokumentasjon om å ha returnert den.

Du er ansvarlig for forverring av verdien av varene, som skyldes annet håndtering enn det som trengs for å teste varen på den vanlige måten du vil gjøre i en fysisk butikk. Beløpet du kan få tilbake avhenger av den kommersielle verdien av produktet, og i noen tilfeller kan det bety at du bare kan få tilbake fraktkostnadene. ”

Vi anbefaler at du returnerer varen i originalemballasjen.
Hvis den originale emballasjen mangler, kan det føre til tap av svekkelse av varen.)

Du må betale fraktkostnadene ved å returnere til Allbuy.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gjelder: varer over 35 kg.

Kostnaden for å returnere disse varene forventes å koste maksimalt: DKK 500,-

Rapporter din retur viawww.allbuy.dk/retur Eller bruk standard avbestillingsskjema, som du finner nederst i handelsforholdene.


Kontakt rett

Mangelreglene i kjøpsloven kan gjelde for varekjøp. Du som forbruker har 2 års garanti. Hvis du mottar en feil vare i forhold til bestillingen din eller en skadet vare, må du annonsere før en rimelig tid etter at du har funnet mangelen. Hvis du annonserer innen to måneder, anses klagen betimelig.

Klager kan kunngjøres her: Klage. Du kan utøve garantien din ved å sende varen tilbake. Vi betaler rimelige utgifter for frakt hvis klagen er kvalifisert.

Hvis klagen din er berettiget, betyr det at du enten kan få reparert varen, utvekslet, pengene tilbake eller rabatt i prisen, avhengig av den spesifikke situasjonen.

Hvis klagen er berettiget, vil vi tilbakebetale dine (rimelige) fraktkostnader. Varen må alltid returneres i riktig emballasje. Husk også å få en kvittering for utsendelse, slik at vi kan betale tilbake fraktkostnadene dine.

Rapporter alltid retur via www.allbuy.dk/retur

Varen blir sendt til:
Allbuy
Postboks 282
6330 Padborg

Vi mottar bare pakker som sendes direkte til adressen.

 Bestillingen som ikke er i samsvar med Allbuys vilkår og gjennomføringer, vil bli kansellert uten varsel.

MERK! Et produkt mottatt defekt på grunn av transport må annonseres innen fem dager.

Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

Allbuy prøver alltid å tilbakebetale beløpet med samme betalingsmiddel som brukt i kjøpet.
Er dette ikke mulig på grunn av problemer med "utløpt transaksjons -ID", endring av debetkort, bankskifte eller lignende.
Allbuy vil utstede beløpet på et gavekort som kunden vil bli sendt direkte på e-post.

Personopplysningspolicy

For at du skal inngå en avtale med oss, trenger vi følgende informasjon: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Vi gjør registreringen av din personlige informasjon med det formål å levere varen til deg.

Personopplysningene er registrert hos AllBuy og lagret i fem år, hvoretter informasjonen blir slettet.

Datakontrolleren på www.allbuy.dk er allbuy.

Vi jobber også med en rekke andre selskaper som lagrer og behandler data. Bedrifter behandler bare informasjon på våre vegne og kan ikke bruke dem til sine egne formål.

Vi samarbeider bare med dataprosessorer i EU eller i land som kan gi din informasjon tilstrekkelig beskyttelse.

Som registrert hos Allbuy, har du alltid rett til å innvende mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilken informasjon som er registrert om deg. Disse rettighetene har du i henhold til personopplysningsloven og henvendelsen i forbindelse med dette er korrigert Kontakt.

Klager
Hvis du som forbruker vil klage på kjøpet ditt, må du kontakte (sett inn e -postadresse for relevant person/enhet i nettbutikken). Hvis vi ikke klarer å finne en løsning, kan du sende en klage til Styrets hus, fortalt Boden 2, 8800 Viborg ViaKlagerportalen for styrets hus.

For å klage, må varen eller tjenesten du klage på ha kostet minst 11110 DKK og maksimalt DKK 100 000 for klager på klær og sko, men prisen må ha vært minst DKK 720 ..

Når du handler på en e -markert webshop, kan du få saken behandlet gratis - uavhengig av beløpet på beløpet. Les mer her.

Hvis du er bosatt i et annet EU-land enn Danmark, kan du klage til EU-kommisjonens klageportal her- http://ec.europa.eu/odr  

Pricerunner kjøpegaranti

Kjøpet ditt hos oss er helt gratis med prisgaranti for prisgaranti. Det sikrer deg opptil 50 000 kroner hvis et problem skal oppstå i forbindelse med kjøpet. For å bli dekket av kjøpsgarantien, kan du bare være et registrert medlem av Pricerunner.

For de av dere som ikke er medlem av Pricerunner og har besøkt oss gjennom deres tjeneste, kan du fremdeles få kjøpet ditt sikret gjennom kjøpsgarantien. Alt du trenger å gjøre er i løpet av en time å registrere deg på deres hjemmeside. Det er gratis og tar bare et øyeblikk.Registrer deg for å få Pricerunner -kjøpsgaranti.

Pricerunner -kjøpsgaranti vil sikre deg i tilfelle skade på varen ved levering, skadet vare, hvis en vare mangler ved levering hvis varen er feil eller feil eller hvis levering av varen mislykkes. Husk at ordren må adresseres til deg personlig.

Hvis noe går galt i forbindelse med kjøpet ditt, vil kjøpsgarantien dekke deg for både anskaffelseskostnader og fraktkostnader. Du får også kompensasjon for den direkte økonomiske skaden du kan ha lidd av feilen. Innkjøpsgarantien inkluderer ikke noe tap av verdi, manglende inntekt eller andre direkte eller indirekte kostnader.

Besøk Pricerunner for de endelige vilkårene og oversikten over kategorier som er fritatt for garantien.

Lenke til angre form

Handelsforholdene ble sist oppdatert 15. januar 2022.

Generell informasjon

Allbuy.dk / a1
Postboks (282)
6330 Padborg

SE -nummer: 38360574

Alle kjøp skjer gjennom:
A1 GmbH
Am Gütherbahnhof
24983 HANDWITT
Tyskland