Forsendelse i Danmark

Når fraktordrer med leveringsadresse i Danmark, belastes et leveringsgebyr på minst DKK 29.95 for ordre etter DKK 500.00. Det er gratis levering på bestilling over DKK 500,00 for pakkeboksen. Hvis levering er valgt til en forretningsadresse eller med distribusjon, belastes et gebyr på DKK14.95.

Postnord: DKK 29.95 - 34.95
GLS: DKK 14.95 - 34.95

Fremfortrederen kan velges ved utsjekking. Vi forbeholder oss retten til å endre speditøren. Levering med speditør er alltid bare for fortauskanter.
Hvis inkorporasjonen er mulig, kan dette kjøpes under betaling.

Forsendelse til resten av verden

Når levering utenfor Danmark, blir det lagt til et leveringsgebyr på DKK 250,00-500,00 for alle bestillinger. (Når levering i Tyskland, gjelder de samme kostnadene som når levering i Danmark).

DHL: DKK 250,00 - 500,00

Fremfortrederen er valgt av allbuy.dk og kan variere.

Plukke opp

Det er mulig å hente og betale bestillingen din med Allbuy. Imidlertid må en betongdato og tid for innsamling med kundeservice avtales.

leveringstid

Lagervarer sendes vanligvis samme dag eller dagen etter bestilling.

Varer som ikke er på lager er vanligvis 5-10 virkedager å ankomme, men selvfølgelig avhenger av forsinkelser med produsenten.

Bestillingen din blir bare sendt når den er samlet. Dette betyr at vi venter på at alle de bestilte varene skal ankomme lageret vårt før vi sender ordren.

Levering i utlandet

Når levering i utlandet gjelder det samme forholdet som ovenfor. Imidlertid kan lengre leveringstid oppstå, avhengig av lokale leveringsforhold.

Merk! Ved levering utenfor EU kan de nasjonale tollene kreve toll og moms ved forsendelsen. Allbuy er ikke ansvarlig for om de nasjonale skikker vil belaste dette beløpet eller ikke. Noen ganger belastes tollvesenet beløpet fra transportøren, som deretter belaster det til mottakeren.